KÖPGUIDEN

Att köpa en diamant eller ring för första gången kan vara väldigt förvirrande och många av våra kunder känner sig vilse eftersom det är så mycket att tänka på.
Vårt mål med denna köpguide är att göra din köpupplevelse så enkel, smidig och glädjefylld som möjligt.
 

RINGMODELLEN

Blir det en alliansring, solitärring eller slätring? Kanske mönsterring eller tvåfärgad ring? 
På Guldvarufabriken kan du anpassa ringen i stort sett hur du vill. Valmöjligheterna är många och här berättar vi lite kortfattat om de olika ringtyperna. 

PRIS

Ett bröllop kan kosta nästan hur mycket som helst. Likaså gäller specifikt vigsel- och förlovningsringen.
Vi erbjuder ringar och ädelstenar i många prisnivåer men att ha en budget eller åtminstone en prisbild på ungefär hur mycket ringarna får kosta kommer underlätta ringsökandet för er väldigt mycket. Baserat från era önskemål och eventuella prisbilder så tar vi fram anpassade ring- och kostnadsförslag till er. Vad är det mest avgörande inför ert beslutstagandet?


DIAMANTEN

Diamanten är i många fall den största kostnaden i hela ringen. Två diamanter med lika stora vikter kan ha väldigt olika priser beroende på bl.a. färg, renhet och slipning. Tveka inte att kontakta oss för guidning i ert diamantsökande. Vi tar fram anpassade förslag baserat på era önskemål. 


RINGMÅTT

För er som inte har möjlighet att komma in till butiken erbjuder vi ett ringmått som skickas direkt till er angivna adress. Kostnaden för ringmåttet har ni tillgodo vid eventuell ringbeställning. Vi guidar er gärna genom mätandet för att det ska bli så rätt som möjligt.
Ni har dessutom en kostnadsfritt tillfälle, inom 3 månader från det att ringen levereras, att storleksändra ringen om det av någon anledning skulle bli helt fel.